خانم بدری، مدیر مدرسه علمیه نفیسه،در گفتگو با خبرنگار سرویس استان های خبرگزاری «حوزه»، با اشاره به این که این مدرسه در سال1360 ، همزمان با انقلاب فرهنگی در کشور تاسیس شده است ، اظهارداشت: در سال 76 که مرکز مدیریت حوزه های خواهران در قم ایجاد شد، این مدرسه از اولین مدارس اصفهان بود که تحت پوشش مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران در آمد و از همان سال نیز برنامه آموزشی و نحوه پذیرش آن ، مطابق برنامه مرکز گردید.
وی در ادامه در خصوص تعداد کل طلاب مدرسه نفیسه گفت: در حال حاضر بالغ بر 207 طلبه دراین مدرسه بصورت حضوری، نیمه حضوری و پاره وقت در حال تحصیل هستند.
بدری در ادامه ، برگزاری کلاس های مشاوره برای طلاب، اجرای همایش های ویژه پژوهش ، انجام هماهنگی های لازم برای تسهیل در کارهای پژوهشی را از جمله مهم ترین برنامه های این مدرسه عنوان کرد و بیان داشت: خوشبختانه بخش فرهنگی مدرسه در عرصه تبلیغ بسیار فعال است، ضمن آن که ما در طرح های مهدویت و غدیر نیز با نهادهایی چون آموزش و پرورش همکاری و تعامل خوبی داریم.
وی در بخش دیگری از سخنان خود در خصوص امکانات پژوهشی نیز ابراز داشت: مدرسه دارای کتابخانه ای با بیش از 10 هزار جلد کتاب و نیز سالن مطالعه است در ضمن ابزارهای روز آموزشی و نرم افزاری و اینترنت نیز برای استفاده علاقه مندان فراهم شده است.
مدیر مدرسه علمیه نفیسه اصفهان تصریح کرد: در حدود 34 سالی که از زمان تاسیس این مدرسه می گذرد حدود 1400 طلبه خواهر از این مدرسه فارغ التحصیل شده اند و در نهادهای مختلف استان از جمله بسیج، دادگستری ، رادیو و تلویزیون ، آموزش و پرورش و.. مشغول فعالیت تبلیغی هستند.
وی گفت: البته بسیاری از طلاب ما هم اکنون نیز در مدارس به عنوان امام جماعت و مشاوره دینی فعالیت می کنند.
این استاد حوزه خواهران در پایان خواستار تقویت امر پژوهش در حوزه شد و خاطرنشان کرد: امروز باید به همان میزان که به آموزش در حوزه اهمیت داده می شود به همان نسبت هم به پژوهش توجه گردد ؛ از سویی نباید برنامه های آموزشی به قدری وقت طلاب را بگیرد که از پرداختن به امورفرهنگی و تبلیغی غافل شوند.
انتهای پیام 313/18